Serveis

Ajudem a introduir millores en la gestió de la teva empresa

A Eix Consultors estem especialitzats en afrontar situacions de canvi i reorganització de petites i mitjanes empreses. Aportem criteri, experiència i coneixements tècnics per introduir millores en l’eficiència de l’empresa. I no ens limitem a emetre informes, sinó que ens impliquem en la consecució dels objectius acompanyant als gerents, propietaris i els seus equips en la implementació dels canvis.

Si a la teva empesa us falten eines per millorar l’organització interna, no sabeu com posar en valor el vostre avantatge competitiu, voleu preparar un relleu generacional o fins i tot preparar l’empresa per una possible venda i la dinàmica del dia a dia us impedeix afrontar reptes importants, a Eix Consultors us podem ajudar.  

SERVEIS A EMPRESES I EMPRENEDORS

Acompanyament gerencial

La gerència d’una PIME i les qualitats de les persones que la dirigeixen són essencials pel funcionament de l’empresa. Amb l’acompanyament gerencial facilitem eines que ajudin a la gerència a prendre decisions i dirigir l’empresa.

Planificació estratègica

Ajudem a les PIMES a definir els canvis estratègics que permetin millorar la seva posició competitiva i la seva proposta de valor, alineant l’equip amb l’estratègia de l’empresa.

Organització interna

Analitzem les operacions clau i millorar els processos, enfortint la millora contínua dels mateixos, fomentant la participació de l’equip i fent més eficient l’organització interna de l’empresa.

Control de gestió

Ajudem a millorar l’eficiència i rendibilitat de l’empresa definint els indicadors bàsics per conèixer en tot moment la situació de l’empresa, facilitant informació adequada per la presa de decisions.

Transformació del negoci

Impulsem la gestió del canvi que ajudi a l’empresari i al seu equip a impulsar i implementar els seus projectes de transformació estratègica, organitzativa, cultural, digital... buscant la complicitat de tots els membres de l’equip.

Relleu generacional

Ajudem a planificar i implementar de forma ordenada el canvi generacional dins de l’empresa familiar, assegurant l’èxit de la successió.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Scroll to Top